BibTex RIS Cite

Microbiological Quality of Some Ready to Eat Meat Dishes

Year 2013, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.03.2013

Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri

Year 2013, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.03.2013
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

H. Yalçın

Ö.p. Can This is me

Publication Date March 1, 2013
Submission Date June 24, 2014
Published in Issue Year 2013 Volume: 10 Issue: 1

Cite

APA Yalçın, H., & Can, Ö. (2013). Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10(1).
AMA Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. March 2013;10(1).
Chicago Yalçın, H., and Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10, no. 1 (March 2013).
EndNote Yalçın H, Can Ö (March 1, 2013) Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 1
IEEE H. Yalçın and Ö. Can, “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”, Erciyes Üniv Vet Fak Derg, vol. 10, no. 1, 2013.
ISNAD Yalçın, H. - Can, Ö.p. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10/1 (March 2013).
JAMA Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2013;10.
MLA Yalçın, H. and Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 10, no. 1, 2013.
Vancouver Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2013;10(1).