avatar
Nazlı Kanca Dr. Ankara Üniversitesi
Yayın 2 Hakemlik 7
2 Yayın
7 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

Ankara Üniversitesi

Popüler Yayınları

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 352

0

1

352

Yayınlar

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 352

1

352

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 596

0

596

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.