Yeşim Aytop profil resmi
Yeşim Aytop Dr. Öğr. Üyesi KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 15 Hakemlik 36 CrossRef Atıf 30
15 Yayın
36 Hakemlik
30 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarımsal Pazarlama Tüketici Davranışı Tarım Ekonomisi

Kurum

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

450

Yayınlar

0

167

0

404

0

461

1

450

Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı
DOI: 10.30910/turkjans.955213
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 981

0

981

0

522

Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar: Yeşim AYTOP , Fikret IŞIK
DOI: 10.30910/turkjans.680088
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1293

0

1293

Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar: Yeşim AYTOP , Cuma AKBAY , Hüseyin MERAL
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2411

0

2411

0

873

Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yayın Bilgisi: 2019 , Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.529517
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1104

0

1104

Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İKİKAT TÜMER, Yeşim AYTOP , Kubilay Burak YAVUZ
DOI: 10.30910/turkjans.595223
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3624

0

3624

Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar: Yeşim AYTOP , Cuma AKBAY
DOI: 10.30910/turkjans.471259
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4739

0

4739

0

2085

Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar: Ahmet Şahin , Hüseyin Meral, Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2786

0

2786

Yayınlar

1

0

404

2

0

565

Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı
DOI: 10.30910/turkjans.955213
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 981

3

0

981

Hedonik tüketimle yeni medya okuryazarlığı arasındaki ilişki: Ampirik bir araştırma
DOI: 10.51177/kayusosder.944219
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 522

1

0

522

Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar: Yeşim AYTOP , Fikret IŞIK
DOI: 10.30910/turkjans.680088
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1293

3

0

1293

Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar: Yeşim AYTOP , Cuma AKBAY , Hüseyin MERAL
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2411

9

0

2411

Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yayın Bilgisi: 2019 , Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.529517
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1104

1

0

1104

Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İKİKAT TÜMER, Yeşim AYTOP , Kubilay Burak YAVUZ
DOI: 10.30910/turkjans.595223
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3624

3

0

3624

Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar: Yeşim AYTOP , Cuma AKBAY
DOI: 10.30910/turkjans.471259
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4739

3

0

4739

Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar: Ahmet Şahin , Hüseyin Meral, Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2786

4

0

2786

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.