Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI

Yıl 1976, , 0 - 0, 01.01.1976
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001295

Öz

çağımızda ortaya çıkan hızlı endüstriyeI gelişmeIer ve tarımsaI
verimin arttırıImasl amacıyIa yapılan çalışmaIar doğada kimyasal
madde artıkIarının birikimiyle oIuşan çevre kirlenmesi sorununun doğmasına yol açmıştır. Bütün olumIu tedbirlere ve iyi niyetli çabalara
rağmen bu sorunun günümüzde gittikçe büyüyen bir tehIike halinde
önemini koruduğunu görmekteyiz. Su ürünIeri, büyük ve küçükbaş
hayvan etleri, süt ve süt ürünleri ile diğer besin maddeIerinde yapılan
araştırmaIar insanlığın geleceği yönünden endişe verici vbir ortamın
doğduğunu kanıtlamaktadır (24).

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yıl 1976, , 0 - 0, 01.01.1976
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001295

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Yusuf Şanlı

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1976
Yayımlandığı Sayı Yıl 1976

Kaynak Göster

APA Şanlı, Y. (1976). SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 23(01.02). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001295
AMA Şanlı Y. SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1976;23(01.02). doi:10.1501/Vetfak_0000001295
Chicago Şanlı, Yusuf. “SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 23, sy. 01.02 (Ocak 1976). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001295.
EndNote Şanlı Y (01 Ocak 1976) SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 23 01.02
IEEE Y. Şanlı, “SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 23, sy. 01.02, 1976, doi: 10.1501/Vetfak_0000001295.
ISNAD Şanlı, Yusuf. “SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 23/01.02 (Ocak 1976). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001295.
JAMA Şanlı Y. SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1976;23. doi:10.1501/Vetfak_0000001295.
MLA Şanlı, Yusuf. “SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 23, sy. 01.02, 1976, doi:10.1501/Vetfak_0000001295.
Vancouver Şanlı Y. SU ÜRÜNLERİNİN CİVA İLE KİRLENMESİ VE ORTAYA ÇIKAN SAĞLIK SORUNLARI. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1976;23(01.02).