Bu çalışmada modifi.Ye bir tripsin tekniği tarif edildi. Bu teknikte, o'ncealınan et örneğinin üzerindeki ha,~dokıı vt;}'amııko,:memhranlar uzaklaştırıldı ve bundan ı5 gr alındı. Bıı şekilde hazırlanan et, küçük parçalara bölündükten sonra ()'aklaşık 2-3 cm uzunlukta) PH'sı 7.4 olan PBS (Fosfat
Bıiffer Solüsyorıu) ile hazırlanmış SO ml % 0.2' lik tripsin solüsJ'onunulı içine
atıldı ve manyetik karıştırıcı ile 2 i-22 nC da i8 dakika 'yavaşca karıştmldı.
Karışım daha sonra bir fa)' süzgecinden i00 ml 'lik bir santrifüj tüpüne süzüldii. Bu tüp 100 ml işaretliyerine kadar PBS ile doldurulduktan sonra dakikada
1000 devirde 7 dakika santrifüje edildi. Tüpün ü;;.erinden90 ml çekildi ve gerİJ'e
kalan kısım üzerine 0.6 ml % i'lik CUS04 solüsyoııu eklendi. Tüp çalkalandıktan sonra bir damla alınarak, kistler )'önünden mikroskop altında incelendi
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Veteriner Cerrahi |
Bölüm | Araştırma Makalesi |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Ocak 1987 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1987 |