BibTex RIS Kaynak Göster

Microbiological Quality of Some Ready to Eat Meat Dishes

Yıl 2013, Cilt: 10 Sayı: 1, - , 01.03.2013

Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri

Yıl 2013, Cilt: 10 Sayı: 1, - , 01.03.2013
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

H. Yalçın

Ö.p. Can Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2013
Gönderilme Tarihi 24 Haziran 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2013 Cilt: 10 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Yalçın, H., & Can, Ö. (2013). Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10(1).
AMA Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. Mart 2013;10(1).
Chicago Yalçın, H., ve Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10, sy. 1 (Mart 2013).
EndNote Yalçın H, Can Ö (01 Mart 2013) Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 1
IEEE H. Yalçın ve Ö. Can, “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”, Erciyes Üniv Vet Fak Derg, c. 10, sy. 1, 2013.
ISNAD Yalçın, H. - Can, Ö.p. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10/1 (Mart 2013).
JAMA Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2013;10.
MLA Yalçın, H. ve Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 10, sy. 1, 2013.
Vancouver Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2013;10(1).