Down through the centuries the Asiatic Turks have fermented milk so that it tvould keep longer in a hot climate than would »the fresh product. This procedure has been and is now, very important in areas of the world where rapid transportation and refrigeration are not generally available.
Yoğurt is but one of the fermented milk products. Others inciu de Kefir, Kımız, Araka, Tarho, Katıh, Punch of cheese, Punch of milk, Dehri, Huslanka, Saur milk, Skyr, Wein of Galacton, Yazma, Urgut- nik, Zioddu, Lebeniraib, Mazun, Kellermilch, Tatmjolk and Sostej.
Birincil Dil | İngilizce |
---|---|
Konular | Veteriner Hekimlik |
Bölüm | Araştırma Makalesi |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Ocak 1959 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 1959Cilt: 6 Sayı: 01.02 |
Bibtex | @editöre mektup { auvfd820883, journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, issn = {1300-0861}, eissn = {1308-2817}, address = {}, publisher = {Ankara Üniversitesi}, year = {1959}, volume = {6}, number = {01.02}, pages = {145 - 153}, doi = {10.1501/Vetfak\_0000001810}, title = {THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT}, key = {cite}, author = {Omurtag, A. Cemal} } |
APA | Omurtag, A. C. (1959). THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 6 (01.02) , 145-153 . DOI: 10.1501/Vetfak_0000001810 |
MLA | Omurtag, A. C. "THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT" . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 (1959 ): 145-153 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/tr/pub/issue/57815/820883> |
Chicago | Omurtag, A. C. "THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 (1959 ): 145-153 |
RIS | TY - JOUR T1 - THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT AU - A. CemalOmurtag Y1 - 1959 PY - 1959 N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000001810 DO - 10.1501/Vetfak_0000001810 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 145 EP - 153 VL - 6 IS - 01.02 SN - 1300-0861-1308-2817 M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000001810 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001810 Y2 - 2023 ER - |
EndNote | %0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT %A A. Cemal Omurtag %T THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT %D 1959 %J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi %P 1300-0861-1308-2817 %V 6 %N 01.02 %R doi: 10.1501/Vetfak_0000001810 %U 10.1501/Vetfak_0000001810 |
ISNAD | Omurtag, A. Cemal . "THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 / 01.02 (Ocak 1959): 145-153 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001810 |
AMA | Omurtag A. C. THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1959; 6(01.02): 145-153. |
Vancouver | Omurtag A. C. THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 1959; 6(01.02): 145-153. |
IEEE | A. C. Omurtag , "THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 6, sayı. 01.02, ss. 145-153, Oca. 1959, doi:10.1501/Vetfak_0000001810 |