Editöre Mektup
PDF EndNote BibTex RIS Kaynak Göster

Yıl 1959, Cilt: 6 Sayı: 01.02, 145 - 153, 01.01.1959
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001810

Öz

THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT

Yıl 1959, Cilt: 6 Sayı: 01.02, 145 - 153, 01.01.1959
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001810

Öz

Down through the centuries the Asiatic Turks have fermented milk so that it tvould keep longer in a hot climate than would »the fresh product. This procedure has been and is now, very important in areas of the world where rapid transportation and refrigeration are not generally available.
Yoğurt is but one of the fermented milk products. Others inciu de Kefir, Kımız, Araka, Tarho, Katıh, Punch of cheese, Punch of milk, Dehri, Huslanka, Saur milk, Skyr, Wein of Galacton, Yazma, Urgut- nik, Zioddu, Lebeniraib, Mazun, Kellermilch, Tatmjolk and Sostej.

Ayrıntılar

Birincil Dil İngilizce
Konular Veteriner Hekimlik
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

A. Cemal OMURTAG
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Türkiye

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1959
Yayınlandığı Sayı Yıl 1959Cilt: 6 Sayı: 01.02

Kaynak Göster

Bibtex @editöre mektup { auvfd820883, journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, issn = {1300-0861}, eissn = {1308-2817}, address = {}, publisher = {Ankara Üniversitesi}, year = {1959}, volume = {6}, number = {01.02}, pages = {145 - 153}, doi = {10.1501/Vetfak\_0000001810}, title = {THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT}, key = {cite}, author = {Omurtag, A. Cemal} }
APA Omurtag, A. C. (1959). THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 6 (01.02) , 145-153 . DOI: 10.1501/Vetfak_0000001810
MLA Omurtag, A. C. "THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT" . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 (1959 ): 145-153 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/tr/pub/issue/57815/820883>
Chicago Omurtag, A. C. "THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 (1959 ): 145-153
RIS TY - JOUR T1 - THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT AU - A. CemalOmurtag Y1 - 1959 PY - 1959 N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000001810 DO - 10.1501/Vetfak_0000001810 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 145 EP - 153 VL - 6 IS - 01.02 SN - 1300-0861-1308-2817 M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000001810 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001810 Y2 - 2023 ER -
EndNote %0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT %A A. Cemal Omurtag %T THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT %D 1959 %J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi %P 1300-0861-1308-2817 %V 6 %N 01.02 %R doi: 10.1501/Vetfak_0000001810 %U 10.1501/Vetfak_0000001810
ISNAD Omurtag, A. Cemal . "THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 / 01.02 (Ocak 1959): 145-153 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001810
AMA Omurtag A. C. THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1959; 6(01.02): 145-153.
Vancouver Omurtag A. C. THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 1959; 6(01.02): 145-153.
IEEE A. C. Omurtag , "THE STUDY OF FAT CONTENT OF TURKISH YOĞURT", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 6, sayı. 01.02, ss. 145-153, Oca. 1959, doi:10.1501/Vetfak_0000001810