Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 1969, Cilt: 16 Sayı: 01, 0 - 0, 01.01.1969
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001870

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR

Yıl 1969, Cilt: 16 Sayı: 01, 0 - 0, 01.01.1969
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001870

Öz

Yurdumuzda yerli sucu'k imalinde lezzeti arttırmak maksadıyla
çeşitli baharatın kullanılması adet haline gelmiştir. Bunlardan ençok
kullanı1

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

İlhan Özer

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1969
Yayımlandığı Sayı Yıl 1969Cilt: 16 Sayı: 01

Kaynak Göster

APA Özer, İ. (1969). YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16(01). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001870
AMA Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1969;16(01). doi:10.1501/Vetfak_0000001870
Chicago Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16, sy. 01 (Ocak 1969). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001870.
EndNote Özer İ (01 Ocak 1969) YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 01
IEEE İ. Özer, “YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 16, sy. 01, 1969, doi: 10.1501/Vetfak_0000001870.
ISNAD Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16/01 (Ocak 1969). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001870.
JAMA Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1969;16. doi:10.1501/Vetfak_0000001870.
MLA Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 16, sy. 01, 1969, doi:10.1501/Vetfak_0000001870.
Vancouver Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KATKI MADDELERİ OLARAK KULLANILAN BAHARATIN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1969;16(01).