Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ

Yıl 1972, Cilt: 19 Sayı: 01.02, 256 - 264, 01.01.1972
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392

Öz

Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yıl 1972, Cilt: 19 Sayı: 01.02, 256 - 264, 01.01.1972
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Sabri Keskin

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1972
Yayımlandığı Sayı Yıl 1972Cilt: 19 Sayı: 01.02

Kaynak Göster

APA Keskin, S. (1972). GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(01.02), 256-264. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392
AMA Keskin S. GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1972;19(01.02):256-264. doi:10.1501/Vetfak_0000002392
Chicago Keskin, Sabri. “GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19, sy. 01.02 (Ocak 1972): 256-64. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392.
EndNote Keskin S (01 Ocak 1972) GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 01.02 256–264.
IEEE S. Keskin, “GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 19, sy. 01.02, ss. 256–264, 1972, doi: 10.1501/Vetfak_0000002392.
ISNAD Keskin, Sabri. “GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19/01.02 (Ocak 1972), 256-264. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392.
JAMA Keskin S. GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1972;19:256–264.
MLA Keskin, Sabri. “GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 19, sy. 01.02, 1972, ss. 256-64, doi:10.1501/Vetfak_0000002392.
Vancouver Keskin S. GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1972;19(01.02):256-64.