Bibtex |
@araştırma makalesi { auvfd831695,
journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi},
issn = {1300-0861},
eissn = {1308-2817},
address = {},
publisher = {Ankara Üniversitesi},
year = {1972},
volume = {19},
number = {01.02},
pages = {256 - 264},
doi = {10.1501/Vetfak\_0000002392},
title = {GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ},
key = {cite},
author = {Keskin, Sabri}
} |
APA
|
Keskin, S.
(1972).
GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ
.
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 19 (01.02) ,
256-264 .
DOI: 10.1501/Vetfak_0000002392 |
MLA
|
Keskin, S.
"GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ"
.
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1972
): 256-264 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/tr/pub/issue/59894/831695>
|
Chicago
|
Keskin, S.
"GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ".
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1972
): 256-264 |
RIS |
TY - JOUR
T1 - GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ
AU - SabriKeskin
Y1 - 1972
PY - 1972
N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000002392 DO - 10.1501/Vetfak_0000002392 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
JF - Journal
JO - JOR
SP - 256
EP - 264
VL - 19
IS - 01.02
SN - 1300-0861-1308-2817
M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000002392 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392 Y2 - 2023
ER -
|
EndNote |
%0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ
%A Sabri Keskin
%T GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ
%D 1972
%J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
%P 1300-0861-1308-2817
%V 19
%N 01.02
%R doi: 10.1501/Vetfak_0000002392 %U 10.1501/Vetfak_0000002392 |
ISNAD |
Keskin, Sabri
.
"GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ".
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
19
/
01.02
(Ocak 1972):
256-264 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392 |
AMA |
Keskin S.
GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ.
Ankara Univ Vet Fak Derg.
1972;
19(01.02):
256-264. |
Vancouver |
Keskin S.
GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ.
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi.
1972;
19(01.02):
256-264. |
IEEE |
S. Keskin
,
"GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ",
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi,
c. 19,
sayı. 01.02,
ss.
256-264, Oca. 1972, doi:10.1501/Vetfak_0000002392
|