Araştırma Makalesi
PDF EndNote BibTex RIS Kaynak Göster

GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ

Yıl 1972, Cilt: 19 Sayı: 01.02, 256 - 264, 01.01.1972
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392

Öz

Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Yıl 1972, Cilt: 19 Sayı: 01.02, 256 - 264, 01.01.1972
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Sabri KESKİN
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Türkiye

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1972
Yayınlandığı Sayı Yıl 1972Cilt: 19 Sayı: 01.02

Kaynak Göster

Bibtex @araştırma makalesi { auvfd831695, journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, issn = {1300-0861}, eissn = {1308-2817}, address = {}, publisher = {Ankara Üniversitesi}, year = {1972}, volume = {19}, number = {01.02}, pages = {256 - 264}, doi = {10.1501/Vetfak\_0000002392}, title = {GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ}, key = {cite}, author = {Keskin, Sabri} }
APA Keskin, S. (1972). GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 19 (01.02) , 256-264 . DOI: 10.1501/Vetfak_0000002392
MLA Keskin, S. "GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ" . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1972 ): 256-264 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/tr/pub/issue/59894/831695>
Chicago Keskin, S. "GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1972 ): 256-264
RIS TY - JOUR T1 - GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ AU - SabriKeskin Y1 - 1972 PY - 1972 N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000002392 DO - 10.1501/Vetfak_0000002392 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 256 EP - 264 VL - 19 IS - 01.02 SN - 1300-0861-1308-2817 M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000002392 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392 Y2 - 2023 ER -
EndNote %0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ %A Sabri Keskin %T GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ %D 1972 %J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi %P 1300-0861-1308-2817 %V 19 %N 01.02 %R doi: 10.1501/Vetfak_0000002392 %U 10.1501/Vetfak_0000002392
ISNAD Keskin, Sabri . "GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 / 01.02 (Ocak 1972): 256-264 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392
AMA Keskin S. GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1972; 19(01.02): 256-264.
Vancouver Keskin S. GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 1972; 19(01.02): 256-264.
IEEE S. Keskin , "GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 19, sayı. 01.02, ss. 256-264, Oca. 1972, doi:10.1501/Vetfak_0000002392