Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 1979, Cilt: 26 Sayı: 03.04, 244 - 259, 01.01.1979
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001009

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE

Yıl 1979, Cilt: 26 Sayı: 03.04, 244 - 259, 01.01.1979
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001009

Öz

Kültür balıkçılığı organizasyonun da önem ya~ıyan bazı noktalara kısacadeğinilecek olursa, bunlardan ilki ve önem taşıyanı alabalıkların yemlerne problemidir. Bu konuda alabalıkların ve gittikçe
önem kazanmakta olan sazan balıklarının yemlenmesi sırasında uyulması gereken noktalar üzerinde durulacaktır.
Alabalıkların yemlenmesi ile ilgili olarak belirtilecek olan konular aynı zamanda sazan yetiştiriciliği için de geçerlidir.
Modern anlamda alabalık beslenmesinde üç önemli faz bulunmaktadır:
1- Ekstensiffaz: Bu doğal bir yemlerne şeklidir. Gölün içindp. bulunan
~addeler ve bir takım göl artıkları bu tür yemlemeyi oluşturmaktadır.
Gölün iç yapısını ve mevcut besin durumunu önceden saptamak olanağı olmadığından bu tip yemlemede insanın doğrudan bir katkısı
bulunmamaktadır.

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

İbrahim Burgu

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1979
Yayımlandığı Sayı Yıl 1979Cilt: 26 Sayı: 03.04

Kaynak Göster

APA Burgu, İ. (1979). BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26(03.04), 244-259. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001009
AMA Burgu İ. BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1979;26(03.04):244-259. doi:10.1501/Vetfak_0000001009
Chicago Burgu, İbrahim. “BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 26, sy. 03.04 (Ocak 1979): 244-59. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001009.
EndNote Burgu İ (01 Ocak 1979) BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 26 03.04 244–259.
IEEE İ. Burgu, “BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 26, sy. 03.04, ss. 244–259, 1979, doi: 10.1501/Vetfak_0000001009.
ISNAD Burgu, İbrahim. “BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 26/03.04 (Ocak 1979), 244-259. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001009.
JAMA Burgu İ. BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1979;26:244–259.
MLA Burgu, İbrahim. “BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 26, sy. 03.04, 1979, ss. 244-59, doi:10.1501/Vetfak_0000001009.
Vancouver Burgu İ. BALIK HASTALIKLARI-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME KASETLERDE BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ III-KÜLTÜR BALIKÇILIĞINDA YEMLEME-BAZI AVRUPA ÜLKE. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1979;26(03.04):244-59.