Bu araştırmada, Et-Balık Kurumu Ankara mez.bahasında kesilen sıg'ır ve koyunlann safralarının aerobik mikroflorası incelenmiştir. Çalışmada 104 sığır ve 108 koyun orijinli toplam 212 safra örneğinden )'ararlanılmıştır. incelenen ıot adet sığır .safra örneğinden 6 adet (% 5.7) E. coli, 2 adet
(% 1.9) Citrobacterfreundii, 1 adet (% 0.9) Enterobactersp., 108 koyun
safra örneğinden ise 24 adet (% 22.2) Eschericlıia eoli, 15 adet (% 13.8)
Proteııs vulgaris, ;) adet (% 2.7) Citrobacter freundii, 3 adet (% 2.7)
Staphvlococcııs epidermidis 1 adet (% 0.9) Shigella sp. l'e i adet (~~ 0.9)
Salmonella sp. izole ve identifi)'C edilmiştir.
Arda, M. (1983). ANKARA, ET VE BALIK KURUMU MEZBAHASINDA KESİLEN KOYUN VE SIĞIR SAFRALARININ AEROBİK MİKROFLORASI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 30(04). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000189
AMA
Arda M. ANKARA, ET VE BALIK KURUMU MEZBAHASINDA KESİLEN KOYUN VE SIĞIR SAFRALARININ AEROBİK MİKROFLORASI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1983;30(04). doi:10.1501/Vetfak_0000000189
Chicago
Arda, Mustafa. “ANKARA, ET VE BALIK KURUMU MEZBAHASINDA KESİLEN KOYUN VE SIĞIR SAFRALARININ AEROBİK MİKROFLORASI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 30, no. 04 (January 1983). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000189.
EndNote
Arda M (January 1, 1983) ANKARA, ET VE BALIK KURUMU MEZBAHASINDA KESİLEN KOYUN VE SIĞIR SAFRALARININ AEROBİK MİKROFLORASI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 30 04
IEEE
M. Arda, “ANKARA, ET VE BALIK KURUMU MEZBAHASINDA KESİLEN KOYUN VE SIĞIR SAFRALARININ AEROBİK MİKROFLORASI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 30, no. 04, 1983, doi: 10.1501/Vetfak_0000000189.
ISNAD
Arda, Mustafa. “ANKARA, ET VE BALIK KURUMU MEZBAHASINDA KESİLEN KOYUN VE SIĞIR SAFRALARININ AEROBİK MİKROFLORASI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 30/04 (January 1983). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000189.
JAMA
Arda M. ANKARA, ET VE BALIK KURUMU MEZBAHASINDA KESİLEN KOYUN VE SIĞIR SAFRALARININ AEROBİK MİKROFLORASI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1983;30. doi:10.1501/Vetfak_0000000189.
MLA
Arda, Mustafa. “ANKARA, ET VE BALIK KURUMU MEZBAHASINDA KESİLEN KOYUN VE SIĞIR SAFRALARININ AEROBİK MİKROFLORASI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 30, no. 04, 1983, doi:10.1501/Vetfak_0000000189.
Vancouver
Arda M. ANKARA, ET VE BALIK KURUMU MEZBAHASINDA KESİLEN KOYUN VE SIĞIR SAFRALARININ AEROBİK MİKROFLORASI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1983;30(04).