Bu araştırma yumurtlama döneminde bulunan 10-11 ayhk
on adet beyaz leghorn tavuk üzerinde yapıldı. Susuzluk öncesi, normal
yem ve su verilen tavuklardan PC V, serum total kolesterol düzeyleri
ile vücut ağtrhkları ve ısıları almdı. Bu ölçümler alındıktan sonra tavuklar susuz bırakılarak normal yenılemeye devam edildi. Ölçümler
susuzluğun 6. gününde tekrarlandı.
Deneme öncesi PCV % 28.1, serum total kolesıerol 148.3 mg /
100 ml, vücut ağırlığı 1.622 kg ve vücul ısısı 40.96°C olarak bulundu.
Emre, B. (1988). TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 35(01). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001130
AMA
Emre B. TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1988;35(01). doi:10.1501/Vetfak_0000001130
Chicago
Emre, Bahri. “TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 35, no. 01 (January 1988). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001130.
EndNote
Emre B (January 1, 1988) TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 35 01
IEEE
B. Emre, “TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 35, no. 01, 1988, doi: 10.1501/Vetfak_0000001130.
ISNAD
Emre, Bahri. “TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 35/01 (January 1988). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001130.
JAMA
Emre B. TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1988;35. doi:10.1501/Vetfak_0000001130.
MLA
Emre, Bahri. “TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 35, no. 01, 1988, doi:10.1501/Vetfak_0000001130.
Vancouver
Emre B. TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1988;35(01).