Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 1988, Cilt: 35 Sayı: 01, 0 - 0, 01.01.1988
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001130

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı

Yıl 1988, Cilt: 35 Sayı: 01, 0 - 0, 01.01.1988
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001130

Öz

Bu araştırma yumurtlama döneminde bulunan 10-11 ayhk
on adet beyaz leghorn tavuk üzerinde yapıldı. Susuzluk öncesi, normal
yem ve su verilen tavuklardan PC V, serum total kolesterol düzeyleri
ile vücut ağtrhkları ve ısıları almdı. Bu ölçümler alındıktan sonra tavuklar susuz bırakılarak normal yenılemeye devam edildi. Ölçümler
susuzluğun 6. gününde tekrarlandı.
Deneme öncesi PCV % 28.1, serum total kolesıerol 148.3 mg /
100 ml, vücut ağırlığı 1.622 kg ve vücul ısısı 40.96°C olarak bulundu.

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Bahri Emre

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1988
Yayımlandığı Sayı Yıl 1988Cilt: 35 Sayı: 01

Kaynak Göster

APA Emre, B. (1988). TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 35(01). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001130
AMA Emre B. TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1988;35(01). doi:10.1501/Vetfak_0000001130
Chicago Emre, Bahri. “TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 35, sy. 01 (Ocak 1988). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001130.
EndNote Emre B (01 Ocak 1988) TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 35 01
IEEE B. Emre, “TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 35, sy. 01, 1988, doi: 10.1501/Vetfak_0000001130.
ISNAD Emre, Bahri. “TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 35/01 (Ocak 1988). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001130.
JAMA Emre B. TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1988;35. doi:10.1501/Vetfak_0000001130.
MLA Emre, Bahri. “TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 35, sy. 01, 1988, doi:10.1501/Vetfak_0000001130.
Vancouver Emre B. TAVUKLARDA SUSUZ BıRAKıLMANIN ETKıLERı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1988;35(01).