avatar
İbrahim Hayoğlu Prof. Dr. Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Publication 15 Review 14 CrossRef Cited 14 TR Dizin Cited 3
15 Publication
14 Review
14 CrossRef Cited
3 TR Dizin Cited

Research Fields

Food Engineering Food Sciences Food Technology Fruit-Vegetables Technology

Institution

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popular Publications

PROPOLİS ve KULLANIM ALANLARI
Authors: Nurcan Doğan, İbrahim Hayoğlu
DOI: -
CITED 0 FAVORITE 1 TOTAL DOWNLOAD COUNT 25555

0

1

25555

Publications

0

989

0

2145

Effect of Fruit Addition on the Quality Characteristics of Tahini Halva
Authors: Hülya Soydinç, Bülent Başyiğit, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.282267
FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 1542

0

1542

Narın Çikolata Üretiminde Kullanımı
Authors: Ali Yıldırım, Seda Çetin, Halime Öğretmen, Pelin Sarı, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194283
FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 2760

0

2760

Türkiye’de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi
Authors: Fatma Hepsağ, Ali Yıldırım, Özgür Gölge, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194282
FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 8332

0

8332

POSSIBLE USE OF TEREBINTH FOR CONFECTIONERY PRODUCTION
Authors: İbrahim Hayoğlu , Gülşah İzol
DOI: -
FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 1944

0

1944

PROPOLİS ve KULLANIM ALANLARI
Authors: Nurcan Doğan, İbrahim Hayoğlu
DOI: -
FAVORITE 1 TOTAL DOWNLOAD COUNT 25555

1

25555

Publications

Effect of Fruit Addition on the Quality Characteristics of Tahini Halva
Authors: Hülya Soydinç, Bülent Başyiğit, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.282267
CITED 3 FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 1542

3

0

1542

Narın Çikolata Üretiminde Kullanımı
Authors: Ali Yıldırım, Seda Çetin, Halime Öğretmen, Pelin Sarı, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194283
CITED 4 FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 2760

4

0

2760

Türkiye’de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi
Authors: Fatma Hepsağ, Ali Yıldırım, Özgür Gölge, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194282
CITED 3 FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 8332

3

0

8332

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.