Keskin, S. (1972). GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(01.02), 256-264. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392
AMA
Keskin S. GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1972;19(01.02):256-264. doi:10.1501/Vetfak_0000002392
Chicago
Keskin, Sabri. “GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19, no. 01.02 (January 1972): 256-64. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392.
EndNote
Keskin S (January 1, 1972) GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 01.02 256–264.
IEEE
S. Keskin, “GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 19, no. 01.02, pp. 256–264, 1972, doi: 10.1501/Vetfak_0000002392.
ISNAD
Keskin, Sabri. “GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19/01.02 (January 1972), 256-264. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000002392.
JAMA
Keskin S. GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1972;19:256–264.
MLA
Keskin, Sabri. “GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 19, no. 01.02, 1972, pp. 256-64, doi:10.1501/Vetfak_0000002392.
Vancouver
Keskin S. GIDA IŞINLAMASINDA ÜRÜNÜN BİLEŞİMİNİN VE GEOMETRİNİN DOZ DAĞILIMI ÜZERİNE ETKİSİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1972;19(01.02):256-64.