Research Article
BibTex RIS Cite

İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR

Year 1972, , 0 - 0, 01.01.1972
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001956

Abstract

Suınrnary: The purpose of this study was to investigate the possiblc changes in amino
acid speetrum, protein and lactose contents of milk during fermentation.
In this study, 25 milk and 25 yoghurt samplcs were used. The yoghurt was made in
our laboratory by the incubation of milk which was fermented with 2 % yoghurt yeast at
4O°C for 12 hours.
The amino acid determination was carried out using an automatic amino acid analyzer. The protein content was determined by KjeWdal method and the polarimetric method
was used for the determination of lactose.
The mean values of the amino acids as g fi 00 g of protein in mil k and yoghurt were
as follows, rcspectively:

References

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Year 1972, , 0 - 0, 01.01.1972
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001956

Abstract

References

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Veterinary Surgery
Journal Section Research Article
Authors

Nihat Bayşu

Publication Date January 1, 1972
Published in Issue Year 1972

Cite

APA Bayşu, N. (1972). İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(04). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001956
AMA Bayşu N. İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1972;19(04). doi:10.1501/Vetfak_0000001956
Chicago Bayşu, Nihat. “İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19, no. 04 (January 1972). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001956.
EndNote Bayşu N (January 1, 1972) İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 04
IEEE N. Bayşu, “İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 19, no. 04, 1972, doi: 10.1501/Vetfak_0000001956.
ISNAD Bayşu, Nihat. “İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19/04 (January 1972). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001956.
JAMA Bayşu N. İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1972;19. doi:10.1501/Vetfak_0000001956.
MLA Bayşu, Nihat. “İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 19, no. 04, 1972, doi:10.1501/Vetfak_0000001956.
Vancouver Bayşu N. İNEK SÜTÜ VE YOĞURDU ÜZERİNDE AMİNO ASİT SPEKTRUMU, TOTAL PROTEİN VE LAKTOZ YÖNÜNDEN ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1972;19(04).