Research Article
BibTex RIS Cite

YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR

Year 1969, Volume: 16 Issue: 01, 0 - 0, 01.01.1969
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871

Abstract

Yurdumuz et mamülleri arasında başta gelen yeı li sucuklarımızın insan sağlığı için zararlı olup olmadığının tespiti konusu
kontrol laboratuvarlarını fazlasıyla meşgul etmektedir. Çiğ olarak
hazırlanan bu mamül her türlü hileye müsait olup ekseriya kasap
dükkanıarının satılmayan artıklarının bir değerlendirme ürünü olmaktadır. Bu sebepten, sucuk ham maddesi olan kıyma etin önceden
veya sonradan kokuşmaya maruz kalıp kalmadıklarının tespiti i~i,
sucuk sağlık. kontrolunda esas problemi teşkil etmektedir.

References

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Year 1969, Volume: 16 Issue: 01, 0 - 0, 01.01.1969
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871

Abstract

References

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Veterinary Surgery
Journal Section Research Article
Authors

İlhan Özer

Publication Date January 1, 1969
Published in Issue Year 1969Volume: 16 Issue: 01

Cite

APA Özer, İ. (1969). YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16(01). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871
AMA Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1969;16(01). doi:10.1501/Vetfak_0000001871
Chicago Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16, no. 01 (January 1969). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871.
EndNote Özer İ (January 1, 1969) YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 01
IEEE İ. Özer, “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 16, no. 01, 1969, doi: 10.1501/Vetfak_0000001871.
ISNAD Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16/01 (January 1969). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871.
JAMA Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1969;16. doi:10.1501/Vetfak_0000001871.
MLA Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 16, no. 01, 1969, doi:10.1501/Vetfak_0000001871.
Vancouver Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1969;16(01).