Yurdumuz et mamülleri arasında başta gelen yeı li sucuklarımızın insan sağlığı için zararlı olup olmadığının tespiti konusu
kontrol laboratuvarlarını fazlasıyla meşgul etmektedir. Çiğ olarak
hazırlanan bu mamül her türlü hileye müsait olup ekseriya kasap
dükkanıarının satılmayan artıklarının bir değerlendirme ürünü olmaktadır. Bu sebepten, sucuk ham maddesi olan kıyma etin önceden
veya sonradan kokuşmaya maruz kalıp kalmadıklarının tespiti i~i,
sucuk sağlık. kontrolunda esas problemi teşkil etmektedir.
Özer, İ. (1969). YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16(01). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871
AMA
Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1969;16(01). doi:10.1501/Vetfak_0000001871
Chicago
Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16, no. 01 (January 1969). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871.
EndNote
Özer İ (January 1, 1969) YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 01
IEEE
İ. Özer, “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 16, no. 01, 1969, doi: 10.1501/Vetfak_0000001871.
ISNAD
Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16/01 (January 1969). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871.
JAMA
Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1969;16. doi:10.1501/Vetfak_0000001871.
MLA
Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 16, no. 01, 1969, doi:10.1501/Vetfak_0000001871.
Vancouver
Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1969;16(01).