Balık etinin elde edilmesinde en önemli faktör beslenmedir. Karnivor OlanaIabaliklardan, ortamdaki doğal besinin, miktar ve kalitesine göre ürün elde edilir.
Kültür balıkçılığının amacı, balıkları, tabiı olanaklarına kıyasla,
daha bol ve kaliteli rasyonla beslenmek surctiyle, azamı ürün elde
etmektir.
Balıklardaki yaban durumu, hayvanCllıktaki mer'a hayvancılığına, kültür balıkçılığı ise, ahır besiciliğine kıyaslanırsa konunun anlaşılması daha kolayolur.
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Veterinary Surgery |
Journal Section | Research Article |
Authors | |
Publication Date | January 1, 1971 |
Published in Issue | Year 1971Volume: 18 Issue: 01 |
Bibtex | @research article { auvfd831135, journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, issn = {1300-0861}, eissn = {1308-2817}, address = {}, publisher = {Ankara University}, year = {1971}, volume = {18}, number = {01}, pages = {0 - 0}, doi = {10.1501/Vetfak\_0000000432}, title = {GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR}, key = {cite}, author = {Baran, İsmet} } |
APA | Baran, İ. (1971). GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 18 (01) , 0-0 . DOI: 10.1501/Vetfak_0000000432 |
MLA | Baran, İ. "GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR" . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (1971 ): 0-0 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/en/pub/issue/59890/831135> |
Chicago | Baran, İ. "GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (1971 ): 0-0 |
RIS | TY - JOUR T1 - GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR AU - İsmetBaran Y1 - 1971 PY - 1971 N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000000432 DO - 10.1501/Vetfak_0000000432 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 0 EP - 0 VL - 18 IS - 01 SN - 1300-0861-1308-2817 M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000000432 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000432 Y2 - 2023 ER - |
EndNote | %0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR %A İsmet Baran %T GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR %D 1971 %J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi %P 1300-0861-1308-2817 %V 18 %N 01 %R doi: 10.1501/Vetfak_0000000432 %U 10.1501/Vetfak_0000000432 |
ISNAD | Baran, İsmet . "GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 / 01 (January 1971): 0-0 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000432 |
AMA | Baran İ. GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1971; 18(01): 0-0. |
Vancouver | Baran İ. GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 1971; 18(01): 0-0. |
IEEE | İ. Baran , "GÜRÜN-GÖKPINAR ALASI (Salmo trutta f. fario L.) ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 18, no. 01, pp. 0-0, Jan. 1971, doi:10.1501/Vetfak_0000000432 |