Civciv büyütmc rasyonlarında hayvansal protein yerine soya proteini kullanılmasına ili~kin ara~tın;nalardan (1,2,3,8, i 1,12,13,15)
çoğunlukla olumsuz sonuçlar alınmasının nedeni bu gibi rasyon larda genellikle aminoasid, mineralmadde ve vitamin dengesinin kui
rulamamı~ olmasına bağlanmaktadır (17, 18, ıg).
Nitekim ilk yapılan ara~tırmaların büyük bir kısmında (I, 5,
i 1,12,13,16,20,21). ribofIavin Je pantoten asid gibi B grubu vitaminlerinin rasyonlarda yetersiz bulunduğu görülmektedir.
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Veterinary Surgery |
Journal Section | Research Article |
Authors | |
Publication Date | January 1, 1971 |
Published in Issue | Year 1971Volume: 18 Issue: 01 |
Bibtex | @research article { auvfd831141, journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, issn = {1300-0861}, eissn = {1308-2817}, address = {}, publisher = {Ankara University}, year = {1971}, volume = {18}, number = {01}, pages = {0 - 0}, doi = {10.1501/Vetfak\_0000000423}, title = {B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ}, key = {cite}, author = {Özgen, Hümeyra} } |
APA | Özgen, H. (1971). B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 18 (01) , 0-0 . DOI: 10.1501/Vetfak_0000000423 |
MLA | Özgen, H. "B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ" . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (1971 ): 0-0 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/en/pub/issue/59890/831141> |
Chicago | Özgen, H. "B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (1971 ): 0-0 |
RIS | TY - JOUR T1 - B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ AU - HümeyraÖzgen Y1 - 1971 PY - 1971 N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000000423 DO - 10.1501/Vetfak_0000000423 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 0 EP - 0 VL - 18 IS - 01 SN - 1300-0861-1308-2817 M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000000423 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000423 Y2 - 2023 ER - |
EndNote | %0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ %A Hümeyra Özgen %T B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ %D 1971 %J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi %P 1300-0861-1308-2817 %V 18 %N 01 %R doi: 10.1501/Vetfak_0000000423 %U 10.1501/Vetfak_0000000423 |
ISNAD | Özgen, Hümeyra . "B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 / 01 (January 1971): 0-0 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000423 |
AMA | Özgen H. B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1971; 18(01): 0-0. |
Vancouver | Özgen H. B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 1971; 18(01): 0-0. |
IEEE | H. Özgen , "B GRUBU VİTAMİNLERİ BAKIMINDAN FAKİR ETVETV RASYONLARINDA BALIK UNUNUN ETKİSİ", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 18, no. 01, pp. 0-0, Jan. 1971, doi:10.1501/Vetfak_0000000423 |