Research Article
BibTex RIS Cite

ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı

Year 1975, Volume: 22 Issue: 01.02, 0 - 0, 01.01.1975
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473

Abstract

E.B.K Ankara et kombinasının kesim salonu ve et mamülleri servisinde muhtelif yerlerinden svap metodu ile numuneler alınarak total jerm sayısı, staphylococ'lar, lactobaciller, coliform bakteriler ile sülfit rcdükte eden bakteriler tesbit edildi.
Bakteriyolojik kontrollan yapılan yerlerde, başta et kütüğü, işçi elleri bıçak sapları
ve yerlerden olduğu halde hemen tüm yerlerin bakterilerle bulaşık olduğu tesbit edilmiştir.

References

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Year 1975, Volume: 22 Issue: 01.02, 0 - 0, 01.01.1975
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473

Abstract

References

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Veterinary Surgery
Journal Section Research Article
Authors

Yalçın Yıldırım

Publication Date January 1, 1975
Published in Issue Year 1975Volume: 22 Issue: 01.02

Cite

APA Yıldırım, Y. (1975). ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 22(01.02). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473
AMA Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1975;22(01.02). doi:10.1501/Vetfak_0000000473
Chicago Yıldırım, Yalçın. “ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22, no. 01.02 (January 1975). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473.
EndNote Yıldırım Y (January 1, 1975) ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22 01.02
IEEE Y. Yıldırım, “ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 22, no. 01.02, 1975, doi: 10.1501/Vetfak_0000000473.
ISNAD Yıldırım, Yalçın. “ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22/01.02 (January 1975). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473.
JAMA Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1975;22. doi:10.1501/Vetfak_0000000473.
MLA Yıldırım, Yalçın. “ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 22, no. 01.02, 1975, doi:10.1501/Vetfak_0000000473.
Vancouver Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1975;22(01.02).