Research Article
BibTex RIS Cite
Year 1995, Volume: 42 Issue: 03, 0 - 0, 01.01.1995
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771

Abstract

References

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ

Year 1995, Volume: 42 Issue: 03, 0 - 0, 01.01.1995
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771

Abstract

Bu çalışma, Türk fermente sucuğundan izole edilen laktobasil~erin
bazı biyokimyasal ve fizyolojik özelliklerinin saptanması amacıyla yapıldı. Izole
edilen toplam 140 adet laktobasil suşundan %92./'i L. sake, %7./'i L. curvatus
ve %0.7'5i L. camis olarak identifiye edildi. L. sake ve L. curvatus' un ayrımında
melibiyoz ve sakkaroz fermentasyonu ile arjinin hidrolizinin önemli test oldukları saptandı.

References

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Veterinary Surgery
Journal Section Research Article
Authors

Haydar Özdemir

Publication Date January 1, 1995
Published in Issue Year 1995Volume: 42 Issue: 03

Cite

APA Özdemir, H. (1995). TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 42(03). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771
AMA Özdemir H. TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1995;42(03). doi:10.1501/Vetfak_0000000771
Chicago Özdemir, Haydar. “TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 42, no. 03 (January 1995). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771.
EndNote Özdemir H (January 1, 1995) TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 42 03
IEEE H. Özdemir, “TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 42, no. 03, 1995, doi: 10.1501/Vetfak_0000000771.
ISNAD Özdemir, Haydar. “TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 42/03 (January 1995). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771.
JAMA Özdemir H. TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1995;42. doi:10.1501/Vetfak_0000000771.
MLA Özdemir, Haydar. “TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 42, no. 03, 1995, doi:10.1501/Vetfak_0000000771.
Vancouver Özdemir H. TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1995;42(03).