Research Article
BibTex RIS Cite
Year 2001, Volume: 48 Issue: 03, 171 - 177, 01.01.2001
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001611

Abstract

References

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri

Year 2001, Volume: 48 Issue: 03, 171 - 177, 01.01.2001
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001611

Abstract

Bu çalı~mada. 3 ticari (Electrolyte. Ge-Oral. Leetade) ve 2 ö/el hazırlanan (asetat içeren ve alkalile~tirici etken
içerıııeyen) oral rehidrasyon çözelıisinin (ORÇ) siitiin pıhtılaşması ü/erine etkisi in viıro olarak incelendi. Çiil.eltı ol,ırak: tam ınek
sıilü ve ~;üt ile ORÇ \eya distilc suyun i: i oranında seyreltiği kullanıldı. Sütün pıhııla~ma süreleri. 37°C'de ko,ıgıilasyon etkenı
oLır,lk rennet kullanılarak belirlendi. ORÇ'nin tipinin. sütün pıhtıla~ma süresi üzerine önemli (p

References

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Veterinary Surgery
Journal Section Research Article
Authors

Hüseyin Voyvoda

Publication Date January 1, 2001
Published in Issue Year 2001Volume: 48 Issue: 03

Cite

APA Voyvoda, H. (2001). Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 48(03), 171-177. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001611
AMA Voyvoda H. Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 2001;48(03):171-177. doi:10.1501/Vetfak_0000001611
Chicago Voyvoda, Hüseyin. “Bazı Oral Rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine Etkileri”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 48, no. 03 (January 2001): 171-77. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001611.
EndNote Voyvoda H (January 1, 2001) Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 48 03 171–177.
IEEE H. Voyvoda, “Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 48, no. 03, pp. 171–177, 2001, doi: 10.1501/Vetfak_0000001611.
ISNAD Voyvoda, Hüseyin. “Bazı Oral Rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine Etkileri”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 48/03 (January 2001), 171-177. https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001611.
JAMA Voyvoda H. Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri. Ankara Univ Vet Fak Derg. 2001;48:171–177.
MLA Voyvoda, Hüseyin. “Bazı Oral Rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine Etkileri”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 48, no. 03, 2001, pp. 171-7, doi:10.1501/Vetfak_0000001611.
Vancouver Voyvoda H. Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri. Ankara Univ Vet Fak Derg. 2001;48(03):171-7.