Türkiye' de peynir iiretimi ve beyaz salamura peynirin üretim
teknolojisiyle ilgili başlıca sorunlar belirtildi. Oriin, yapım tekniğinin standar-
, dizasyon ve kalitesinin geliştirilmesi ,yö'nlerinden gelişmiş ülkeleraeki durumla
karşılaştırıldı ve tartışıldı.
Tekinşen, O. C. (1983). TÜRKİYE’DE BEYAZ SALAMURA PEYNİR CRETİM TEKNOLOJİSİNİN BAŞLıCA SORU~LARI. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 30(01). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000159
AMA
Tekinşen OC. TÜRKİYE’DE BEYAZ SALAMURA PEYNİR CRETİM TEKNOLOJİSİNİN BAŞLıCA SORU~LARI. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1983;30(01). doi:10.1501/Vetfak_0000000159
Chicago
Tekinşen, O. Cenap. “TÜRKİYE’DE BEYAZ SALAMURA PEYNİR CRETİM TEKNOLOJİSİNİN BAŞLıCA SORU~LARI”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 30, no. 01 (January 1983). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000159.
EndNote
Tekinşen OC (January 1, 1983) TÜRKİYE’DE BEYAZ SALAMURA PEYNİR CRETİM TEKNOLOJİSİNİN BAŞLıCA SORU~LARI. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 30 01
IEEE
O. C. Tekinşen, “TÜRKİYE’DE BEYAZ SALAMURA PEYNİR CRETİM TEKNOLOJİSİNİN BAŞLıCA SORU~LARI”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 30, no. 01, 1983, doi: 10.1501/Vetfak_0000000159.
ISNAD
Tekinşen, O. Cenap. “TÜRKİYE’DE BEYAZ SALAMURA PEYNİR CRETİM TEKNOLOJİSİNİN BAŞLıCA SORU~LARI”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 30/01 (January 1983). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000159.
JAMA
Tekinşen OC. TÜRKİYE’DE BEYAZ SALAMURA PEYNİR CRETİM TEKNOLOJİSİNİN BAŞLıCA SORU~LARI. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1983;30. doi:10.1501/Vetfak_0000000159.
MLA
Tekinşen, O. Cenap. “TÜRKİYE’DE BEYAZ SALAMURA PEYNİR CRETİM TEKNOLOJİSİNİN BAŞLıCA SORU~LARI”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 30, no. 01, 1983, doi:10.1501/Vetfak_0000000159.
Vancouver
Tekinşen OC. TÜRKİYE’DE BEYAZ SALAMURA PEYNİR CRETİM TEKNOLOJİSİNİN BAŞLıCA SORU~LARI. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1983;30(01).