Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 1968, Cilt: 15 Sayı: 03.04, 0 - 0, 01.01.1968
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000389

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR

Yıl 1968, Cilt: 15 Sayı: 03.04, 0 - 0, 01.01.1968
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000389

Öz

Lüks bir gıda maddesi sayılan yaş pastaları yiyenlerde mide ve
barsak hozukluklarıyla seyreden zehirlenmelerin meydana geldiğini
zaman zaman duyarız veya aynı durumlarla karşılaşırız. Bu tip
pastaların imalinde unlu maddeler yanında yumurta, süt, krema ve
kaymak gibi hayvansal ürünlerin kullanılması bizi bu konu üzerine
eğilmeğe sevketmiştir. Bu maksatla, yaş pastaların bakteriyolojik
nitelikleri üzerinde bir durum tespiti çalışması yapmak ihtiyacını
duyduk.

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

İlhan Özer

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1968
Yayımlandığı Sayı Yıl 1968Cilt: 15 Sayı: 03.04

Kaynak Göster

APA Özer, İ. (1968). ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 15(03.04). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000389
AMA Özer İ. ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1968;15(03.04). doi:10.1501/Vetfak_0000000389
Chicago Özer, İlhan. “ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15, sy. 03.04 (Ocak 1968). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000389.
EndNote Özer İ (01 Ocak 1968) ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 03.04
IEEE İ. Özer, “ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 15, sy. 03.04, 1968, doi: 10.1501/Vetfak_0000000389.
ISNAD Özer, İlhan. “ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15/03.04 (Ocak 1968). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000389.
JAMA Özer İ. ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1968;15. doi:10.1501/Vetfak_0000000389.
MLA Özer, İlhan. “ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 03.04, 1968, doi:10.1501/Vetfak_0000000389.
Vancouver Özer İ. ANKARA PASTANELERİNDE SATILAN YAŞ PASTALARıN BAKTERİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1968;15(03.04).