Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR

Yıl 1969, Cilt: 16 Sayı: 01, 0 - 0, 01.01.1969
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871

Öz

Yurdumuz et mamülleri arasında başta gelen yeı li sucuklarımızın insan sağlığı için zararlı olup olmadığının tespiti konusu
kontrol laboratuvarlarını fazlasıyla meşgul etmektedir. Çiğ olarak
hazırlanan bu mamül her türlü hileye müsait olup ekseriya kasap
dükkanıarının satılmayan artıklarının bir değerlendirme ürünü olmaktadır. Bu sebepten, sucuk ham maddesi olan kıyma etin önceden
veya sonradan kokuşmaya maruz kalıp kalmadıklarının tespiti i~i,
sucuk sağlık. kontrolunda esas problemi teşkil etmektedir.

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yıl 1969, Cilt: 16 Sayı: 01, 0 - 0, 01.01.1969
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

İlhan Özer

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1969
Yayımlandığı Sayı Yıl 1969Cilt: 16 Sayı: 01

Kaynak Göster

APA Özer, İ. (1969). YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16(01). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871
AMA Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1969;16(01). doi:10.1501/Vetfak_0000001871
Chicago Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16, sy. 01 (Ocak 1969). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871.
EndNote Özer İ (01 Ocak 1969) YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 01
IEEE İ. Özer, “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 16, sy. 01, 1969, doi: 10.1501/Vetfak_0000001871.
ISNAD Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16/01 (Ocak 1969). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001871.
JAMA Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1969;16. doi:10.1501/Vetfak_0000001871.
MLA Özer, İlhan. “YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 16, sy. 01, 1969, doi:10.1501/Vetfak_0000001871.
Vancouver Özer İ. YERLİ SUCUKLARDA KOKUŞMA TESPİTİNDE ORGANOLEPTİK VE RUTİN KİMYASAL MUAYENELERLE BAKTERİYOSKOPİNİN DEĞERİ VE YAĞ ORANININ BELİRTİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1969;16(01).