Araştırma Makalesi
PDF EndNote BibTex RIS Kaynak Göster

ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı

Yıl 1975, Cilt: 22 Sayı: 01.02, 0 - 0, 01.01.1975
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473

Öz

E.B.K Ankara et kombinasının kesim salonu ve et mamülleri servisinde muhtelif yerlerinden svap metodu ile numuneler alınarak total jerm sayısı, staphylococ'lar, lactobaciller, coliform bakteriler ile sülfit rcdükte eden bakteriler tesbit edildi.
Bakteriyolojik kontrollan yapılan yerlerde, başta et kütüğü, işçi elleri bıçak sapları
ve yerlerden olduğu halde hemen tüm yerlerin bakterilerle bulaşık olduğu tesbit edilmiştir.

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Yıl 1975, Cilt: 22 Sayı: 01.02, 0 - 0, 01.01.1975
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Yalçın YILDIRIM
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Türkiye

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1975
Yayınlandığı Sayı Yıl 1975Cilt: 22 Sayı: 01.02

Kaynak Göster

Bibtex @araştırma makalesi { auvfd834148, journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, issn = {1300-0861}, eissn = {1308-2817}, address = {}, publisher = {Ankara Üniversitesi}, year = {1975}, volume = {22}, number = {01.02}, pages = {0 - 0}, doi = {10.1501/Vetfak\_0000000473}, title = {ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı}, key = {cite}, author = {Yıldırım, Yalçın} }
APA Yıldırım, Y. (1975). ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 22 (01.02) , 0-0 . DOI: 10.1501/Vetfak_0000000473
MLA Yıldırım, Y. "ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı" . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22 (1975 ): 0-0 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/tr/pub/issue/59905/834148>
Chicago Yıldırım, Y. "ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22 (1975 ): 0-0
RIS TY - JOUR T1 - ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı AU - YalçınYıldırım Y1 - 1975 PY - 1975 N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000000473 DO - 10.1501/Vetfak_0000000473 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 0 EP - 0 VL - 22 IS - 01.02 SN - 1300-0861-1308-2817 M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000000473 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473 Y2 - 2023 ER -
EndNote %0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı %A Yalçın Yıldırım %T ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı %D 1975 %J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi %P 1300-0861-1308-2817 %V 22 %N 01.02 %R doi: 10.1501/Vetfak_0000000473 %U 10.1501/Vetfak_0000000473
ISNAD Yıldırım, Yalçın . "ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22 / 01.02 (Ocak 1975): 0-0 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473
AMA Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1975; 22(01.02): 0-0.
Vancouver Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 1975; 22(01.02): 0-0.
IEEE Y. Yıldırım , "ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 22, sayı. 01.02, ss. 0-0, Oca. 1975, doi:10.1501/Vetfak_0000000473