Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı

Yıl 1975, Cilt: 22 Sayı: 01.02, 0 - 0, 01.01.1975
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473

Öz

E.B.K Ankara et kombinasının kesim salonu ve et mamülleri servisinde muhtelif yerlerinden svap metodu ile numuneler alınarak total jerm sayısı, staphylococ'lar, lactobaciller, coliform bakteriler ile sülfit rcdükte eden bakteriler tesbit edildi.
Bakteriyolojik kontrollan yapılan yerlerde, başta et kütüğü, işçi elleri bıçak sapları
ve yerlerden olduğu halde hemen tüm yerlerin bakterilerle bulaşık olduğu tesbit edilmiştir.

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yıl 1975, Cilt: 22 Sayı: 01.02, 0 - 0, 01.01.1975
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Yalçın Yıldırım

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1975
Yayımlandığı Sayı Yıl 1975Cilt: 22 Sayı: 01.02

Kaynak Göster

APA Yıldırım, Y. (1975). ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 22(01.02). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473
AMA Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1975;22(01.02). doi:10.1501/Vetfak_0000000473
Chicago Yıldırım, Yalçın. “ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22, sy. 01.02 (Ocak 1975). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473.
EndNote Yıldırım Y (01 Ocak 1975) ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22 01.02
IEEE Y. Yıldırım, “ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 22, sy. 01.02, 1975, doi: 10.1501/Vetfak_0000000473.
ISNAD Yıldırım, Yalçın. “ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22/01.02 (Ocak 1975). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473.
JAMA Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1975;22. doi:10.1501/Vetfak_0000000473.
MLA Yıldırım, Yalçın. “ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 22, sy. 01.02, 1975, doi:10.1501/Vetfak_0000000473.
Vancouver Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1975;22(01.02).