E.B.K Ankara et kombinasının kesim salonu ve et mamülleri servisinde muhtelif yerlerinden svap metodu ile numuneler alınarak total jerm sayısı, staphylococ'lar, lactobaciller, coliform bakteriler ile sülfit rcdükte eden bakteriler tesbit edildi.
Bakteriyolojik kontrollan yapılan yerlerde, başta et kütüğü, işçi elleri bıçak sapları
ve yerlerden olduğu halde hemen tüm yerlerin bakterilerle bulaşık olduğu tesbit edilmiştir.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Veteriner Cerrahi |
Bölüm | Araştırma Makalesi |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Ocak 1975 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 1975Cilt: 22 Sayı: 01.02 |
Bibtex | @araştırma makalesi { auvfd834148, journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, issn = {1300-0861}, eissn = {1308-2817}, address = {}, publisher = {Ankara Üniversitesi}, year = {1975}, volume = {22}, number = {01.02}, pages = {0 - 0}, doi = {10.1501/Vetfak\_0000000473}, title = {ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı}, key = {cite}, author = {Yıldırım, Yalçın} } |
APA | Yıldırım, Y. (1975). ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 22 (01.02) , 0-0 . DOI: 10.1501/Vetfak_0000000473 |
MLA | Yıldırım, Y. "ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı" . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22 (1975 ): 0-0 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/tr/pub/issue/59905/834148> |
Chicago | Yıldırım, Y. "ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22 (1975 ): 0-0 |
RIS | TY - JOUR T1 - ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı AU - YalçınYıldırım Y1 - 1975 PY - 1975 N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000000473 DO - 10.1501/Vetfak_0000000473 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 0 EP - 0 VL - 22 IS - 01.02 SN - 1300-0861-1308-2817 M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000000473 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473 Y2 - 2023 ER - |
EndNote | %0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı %A Yalçın Yıldırım %T ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı %D 1975 %J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi %P 1300-0861-1308-2817 %V 22 %N 01.02 %R doi: 10.1501/Vetfak_0000000473 %U 10.1501/Vetfak_0000000473 |
ISNAD | Yıldırım, Yalçın . "ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 22 / 01.02 (Ocak 1975): 0-0 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000473 |
AMA | Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1975; 22(01.02): 0-0. |
Vancouver | Yıldırım Y. ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 1975; 22(01.02): 0-0. |
IEEE | Y. Yıldırım , "ET VE ET MAMÜLLERİ İMAL YERLERINİN BAKTERİYOLOJİK KONTROLLARı", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 22, sayı. 01.02, ss. 0-0, Oca. 1975, doi:10.1501/Vetfak_0000000473 |