Et Hijyeni; Dünya Hayvan Varlığı, Türkiye Hayvan
Varlığı ve Et Üretimi, Et ve Et Crünlerinin Sağlık Kontroluyla
İlgili Yasalar, Etin Beslenme Açısından Önemi, Etin Tanınması,
Kalitite Bdidenmesi Açısından Karkaslar Üzerinde Cinsiyet Tayini,
Kesim Hayvanların Karkasları ve Pan,:a Etleri Üzerinde Yaş Tayini,
Kasaplık Hayvan Etlerinin Kalite Yönünden Değerlendirilmesi,
Etlerde Postmortal Değişimler, Etlerde Kokuşma, Et Zararlıları,
Besin Hijyeni Açısından Etlere Uygulanan Muayeneler, Et Ürünleri,
Sucuklar, Sunıklarda Görülen Bozu.kluklar, Sucuk Zararlıları, Sucuklaı'a Yapılan Hileler, Sucuk Histolojisi, Sucuk Kılıfları, Tabii
Barsaklar, Suni Barsaklar, Katkı Maddeleri, Et Konservderi, Salamu ra Et Ürünleri, Kavurma Et Ürünlerinde Küfler, Et Endüstrisinde
Temizlik ve DezenJeksiyon, Et Ürünlerinin Lavoratuvar Analizleri,
Sucuk ve Benzeri Ürünlerin Muayenesi, Et Konservelerinin Laboratuvar Muayenesi, Su ürünleri Hijyeni;
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Veteriner Cerrahi |
Bölüm | Araştırma Makalesi |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Ocak 1993 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1993Cilt: 40 Sayı: 03 |