Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 1993, Cilt: 40 Sayı: 03, 0 - 0, 01.01.1993
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001500

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Besin hijyeni: hayvansal gıdaların sağlık kontrolü

Yıl 1993, Cilt: 40 Sayı: 03, 0 - 0, 01.01.1993
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001500

Öz

Et Hijyeni; Dünya Hayvan Varlığı, Türkiye Hayvan
Varlığı ve Et Üretimi, Et ve Et Crünlerinin Sağlık Kontroluyla
İlgili Yasalar, Etin Beslenme Açısından Önemi, Etin Tanınması,
Kalitite Bdidenmesi Açısından Karkaslar Üzerinde Cinsiyet Tayini,
Kesim Hayvanların Karkasları ve Pan,:a Etleri Üzerinde Yaş Tayini,
Kasaplık Hayvan Etlerinin Kalite Yönünden Değerlendirilmesi,
Etlerde Postmortal Değişimler, Etlerde Kokuşma, Et Zararlıları,
Besin Hijyeni Açısından Etlere Uygulanan Muayeneler, Et Ürünleri,
Sucuklar, Sunıklarda Görülen Bozu.kluklar, Sucuk Zararlıları, Sucuklaı'a Yapılan Hileler, Sucuk Histolojisi, Sucuk Kılıfları, Tabii
Barsaklar, Suni Barsaklar, Katkı Maddeleri, Et Konservderi, Salamu ra Et Ürünleri, Kavurma Et Ürünlerinde Küfler, Et Endüstrisinde
Temizlik ve DezenJeksiyon, Et Ürünlerinin Lavoratuvar Analizleri,
Sucuk ve Benzeri Ürünlerin Muayenesi, Et Konservelerinin Laboratuvar Muayenesi, Su ürünleri Hijyeni;

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

O. Üstün Yıldırım

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993Cilt: 40 Sayı: 03

Kaynak Göster

APA Yıldırım, O. Ü. (1993). Besin hijyeni: hayvansal gıdaların sağlık kontrolü. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 40(03). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001500
AMA Yıldırım OÜ. Besin hijyeni: hayvansal gıdaların sağlık kontrolü. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1993;40(03). doi:10.1501/Vetfak_0000001500
Chicago Yıldırım, O. Üstün. “Besin Hijyeni: Hayvansal gıdaların sağlık Kontrolü”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 40, sy. 03 (Ocak 1993). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001500.
EndNote Yıldırım OÜ (01 Ocak 1993) Besin hijyeni: hayvansal gıdaların sağlık kontrolü. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 40 03
IEEE O. Ü. Yıldırım, “Besin hijyeni: hayvansal gıdaların sağlık kontrolü”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 40, sy. 03, 1993, doi: 10.1501/Vetfak_0000001500.
ISNAD Yıldırım, O. Üstün. “Besin Hijyeni: Hayvansal gıdaların sağlık Kontrolü”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 40/03 (Ocak 1993). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001500.
JAMA Yıldırım OÜ. Besin hijyeni: hayvansal gıdaların sağlık kontrolü. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1993;40. doi:10.1501/Vetfak_0000001500.
MLA Yıldırım, O. Üstün. “Besin Hijyeni: Hayvansal gıdaların sağlık Kontrolü”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 40, sy. 03, 1993, doi:10.1501/Vetfak_0000001500.
Vancouver Yıldırım OÜ. Besin hijyeni: hayvansal gıdaların sağlık kontrolü. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1993;40(03).