Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 1995, Cilt: 42 Sayı: 03, 0 - 0, 01.01.1995
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ

Yıl 1995, Cilt: 42 Sayı: 03, 0 - 0, 01.01.1995
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771

Öz

Bu çalışma, Türk fermente sucuğundan izole edilen laktobasil~erin
bazı biyokimyasal ve fizyolojik özelliklerinin saptanması amacıyla yapıldı. Izole
edilen toplam 140 adet laktobasil suşundan %92./'i L. sake, %7./'i L. curvatus
ve %0.7'5i L. camis olarak identifiye edildi. L. sake ve L. curvatus' un ayrımında
melibiyoz ve sakkaroz fermentasyonu ile arjinin hidrolizinin önemli test oldukları saptandı.

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Haydar Özdemir

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995Cilt: 42 Sayı: 03

Kaynak Göster

APA Özdemir, H. (1995). TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 42(03). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771
AMA Özdemir H. TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1995;42(03). doi:10.1501/Vetfak_0000000771
Chicago Özdemir, Haydar. “TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 42, sy. 03 (Ocak 1995). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771.
EndNote Özdemir H (01 Ocak 1995) TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 42 03
IEEE H. Özdemir, “TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 42, sy. 03, 1995, doi: 10.1501/Vetfak_0000000771.
ISNAD Özdemir, Haydar. “TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 42/03 (Ocak 1995). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000771.
JAMA Özdemir H. TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1995;42. doi:10.1501/Vetfak_0000000771.
MLA Özdemir, Haydar. “TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 42, sy. 03, 1995, doi:10.1501/Vetfak_0000000771.
Vancouver Özdemir H. TÜRK FERMENTE SUCUĞUNDAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLERİN BAZI BİYOKİMYASAL VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1995;42(03).