Araştırma Makalesi
PDF EndNote BibTex RIS Kaynak Göster

Yıl 2001, Cilt: 48 Sayı: 03, 171 - 177, 01.01.2001
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001611

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri

Yıl 2001, Cilt: 48 Sayı: 03, 171 - 177, 01.01.2001
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001611

Öz

Bu çalı~mada. 3 ticari (Electrolyte. Ge-Oral. Leetade) ve 2 ö/el hazırlanan (asetat içeren ve alkalile~tirici etken
içerıııeyen) oral rehidrasyon çözelıisinin (ORÇ) siitiin pıhtılaşması ü/erine etkisi in viıro olarak incelendi. Çiil.eltı ol,ırak: tam ınek
sıilü ve ~;üt ile ORÇ \eya distilc suyun i: i oranında seyreltiği kullanıldı. Sütün pıhııla~ma süreleri. 37°C'de ko,ıgıilasyon etkenı
oLır,lk rennet kullanılarak belirlendi. ORÇ'nin tipinin. sütün pıhtıla~ma süresi üzerine önemli (p

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Hekimlik
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Hüseyin VOYVODA
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Türkiye

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2001
Yayınlandığı Sayı Yıl 2001Cilt: 48 Sayı: 03

Kaynak Göster

Bibtex @araştırma makalesi { auvfd865854, journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, issn = {1300-0861}, eissn = {1308-2817}, address = {}, publisher = {Ankara Üniversitesi}, year = {2001}, volume = {48}, number = {03}, pages = {171 - 177}, doi = {10.1501/Vetfak\_0000001611}, title = {Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri}, key = {cite}, author = {Voyvoda, Hüseyin} }
APA Voyvoda, H. (2001). Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 48 (03) , 171-177 . DOI: 10.1501/Vetfak_0000001611
MLA Voyvoda, H. "Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri" . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 48 (2001 ): 171-177 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/tr/pub/issue/59977/865854>
Chicago Voyvoda, H. "Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 48 (2001 ): 171-177
RIS TY - JOUR T1 - Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri AU - HüseyinVoyvoda Y1 - 2001 PY - 2001 N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000001611 DO - 10.1501/Vetfak_0000001611 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 171 EP - 177 VL - 48 IS - 03 SN - 1300-0861-1308-2817 M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000001611 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001611 Y2 - 2023 ER -
EndNote %0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri %A Hüseyin Voyvoda %T Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri %D 2001 %J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi %P 1300-0861-1308-2817 %V 48 %N 03 %R doi: 10.1501/Vetfak_0000001611 %U 10.1501/Vetfak_0000001611
ISNAD Voyvoda, Hüseyin . "Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 48 / 03 (Ocak 2001): 171-177 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001611
AMA Voyvoda H. Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri. Ankara Univ Vet Fak Derg. 2001; 48(03): 171-177.
Vancouver Voyvoda H. Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2001; 48(03): 171-177.
IEEE H. Voyvoda , "Bazı oral rehidrasyon çözeltilerinin sütün pıhtılaşması üzerine etkileri", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 48, sayı. 03, ss. 171-177, Oca. 2001, doi:10.1501/Vetfak_0000001611