Research Article
BibTex RIS Cite
Year 1957, , 0 - 0, 01.01.1957
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734

Abstract

References

  • Ankara Üniversitesi - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR

Year 1957, , 0 - 0, 01.01.1957
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734

Abstract

heri memleketlerde et :muayenelerindeve bilhassa hasta, mecburi
kesime tabi tutulmuş hayvan etleri hakkında, kat'i hüküm verebilmek
için bakteriyolojik muayenelerle birlikte, pH tayini metotlarına müracaat edilmektedir.
Medeni :memleketler,kendileri için protein kaynağı olan hayvanların kesiminden sonra,etlerin geçirmiş olduğu pH durumlarını ve
buna tesir eden faktörleri, 1926senesinde araştırmalarla tesbit etmeğe başlamışlar ve halen~u konu üZerinde çalışmalara devam edilmektedir.
Yurdumuzda bu boşluğu kısmen olsun, doldurmak m_a~sadıile
bu konu üzerinde araştırmalar yapmağı faydalı ve uygun bulduk.

References

  • Ankara Üniversitesi - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Veterinary Surgery
Journal Section Research Article
Authors

Mehmet Karasoy

Publication Date January 1, 1957
Published in Issue Year 1957

Cite

APA Karasoy, M. (1957). MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 4(03.04). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734
AMA Karasoy M. MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. January 1957;4(03.04). doi:10.1501/Vetfak_0000001734
Chicago Karasoy, Mehmet. “MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA PH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4, no. 03.04 (January 1957). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734.
EndNote Karasoy M (January 1, 1957) MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4 03.04
IEEE M. Karasoy, “MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”, Ankara Univ Vet Fak Derg, vol. 4, no. 03.04, 1957, doi: 10.1501/Vetfak_0000001734.
ISNAD Karasoy, Mehmet. “MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA PH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4/03.04 (January 1957). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734.
JAMA Karasoy M. MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1957;4. doi:10.1501/Vetfak_0000001734.
MLA Karasoy, Mehmet. “MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA PH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 4, no. 03.04, 1957, doi:10.1501/Vetfak_0000001734.
Vancouver Karasoy M. MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1957;4(03.04).