heri memleketlerde et :muayenelerindeve bilhassa hasta, mecburi
kesime tabi tutulmuş hayvan etleri hakkında, kat'i hüküm verebilmek
için bakteriyolojik muayenelerle birlikte, pH tayini metotlarına müracaat edilmektedir.
Medeni :memleketler,kendileri için protein kaynağı olan hayvanların kesiminden sonra,etlerin geçirmiş olduğu pH durumlarını ve
buna tesir eden faktörleri, 1926senesinde araştırmalarla tesbit etmeğe başlamışlar ve halen~u konu üZerinde çalışmalara devam edilmektedir.
Yurdumuzda bu boşluğu kısmen olsun, doldurmak m_a~sadıile
bu konu üzerinde araştırmalar yapmağı faydalı ve uygun bulduk.
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Veterinary Surgery |
Journal Section | Research Article |
Authors | |
Publication Date | January 1, 1957 |
Published in Issue | Year 1957Volume: 4 Issue: 03.04 |