Bu çalışma, % /0-20 düzeyinde findık içi kahıı/Iu kapsayan konsantre yem karmalannm erkek Merinos kUZlllannda etin fiziksel, kimyasal ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisini helirlemek amacıyla yapıidr.
Araştırmada J.5 -2.0 aylık .'lütfen kesilmiş 30 haş erkek Merinos kuzusu kul/amldı. Her hiri LOhaş kuzudan oluşan i kontrol, 2
deneme olmak üzere 3 grup Iralinde yürütüldü.
Etin kalite nitelikleri bakımından gruplar arasında istatistiki
açıdan önemli bir fark gözlenmedi. Böylece fındık içi kabuğunun
etin kalitesini olumsuz yönde etkilemediği sonucuna varıldı.
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Veterinary Surgery |
Journal Section | Research Article |
Authors | |
Publication Date | January 1, 1991 |
Published in Issue | Year 1991Volume: 38 Issue: 01.02 |