Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Aslı Eymir
Aslı Eymir
Yüksek Lisans
TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayınlar
The effect of boiling and baking process on total phenolic compounds and antioxidant capacity of Osmanoğlu and Sarıaşlama chestnuts grow in Bursa
Yazarlar:
Aslı Eymir
,
Emrah Karakavuk
,
Zeynep Eroğlu
,
Fulya Benzer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.2.2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
185
0
FAVORİ
185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat