Serya Tülin Özkütük profil resmi
Serya Tülin Özkütük Yüksek Lisans ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4
1 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler Endüstriyel Mikrobiyoloji Bakteriyoloji Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2452

0

2452

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2452

4

0

2452

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.