avatar
Ayla Ünver Alçay Dr. Öğr. Üyesi İstanbul Aydın Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 3
10 Yayın
7 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mikrobiyoloji Bakteriyoloji Gıda Özellikleri İmmünoloji Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Veteriner Mikrobiyolojisi

Kurum

İstanbul Aydın Üniversitesi

Popüler Yayınları

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12697

0

1

12697

Yayınlar

İstanbul’daki süt ve süt ürünlerinde Brucella türlerinin varlığının araştırılması
Yazarlar: Riham Mohamed Hamid Mohamed, Ayla Ünver Alçay
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 781

0

781

Hodan Otunun Faydaları ve Mutfakta Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6442

0

6442

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1414

0

1414

Ardıç Meyve ve Yağının Kullanım Alanları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Cansu Akgül, Meryem Badayman, Ekin Dinçel
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12133

0

12133

Çiriş Otu ve Türk Mutfağında Kullanımı
Yazarlar: Meryem Badayman, Ekin Dinçel, Ayla Ünver Alçay
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2783

0

2783

Bir Biyo-Tatlandırıcı Olarak Steavia
Yazarlar: Ekin Dinçel, Ayla Ünver Alçay , Meryem Badayman
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7697

0

7697

Kurut ve Türk Mutfağında Kullanımı
Yazarlar: Ekin Dinçel, Ayla Ünver Alçay
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6305

0

6305

Gölevezin Beslenmede Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkisi
Yazarlar: Cansu Akgül, Ayla Ünver Alçay , Nuray Can
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6872

0

6872

0

5372

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12697

1

12697

Yayınlar

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1414

5

0

1414

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.