Bayram Çetin profil resmi
Bayram Çetin Doç. Dr. KIRKLARELI UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 24
6 Yayın
5 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

KIRKLARELI UNIVERSITY

Yayınlar

0

600

0

472

SÜT ENDÜSTRİSİ YAN ÜRÜNLERİ İLE ÜRETİLEN BİBER TURŞUSUNUN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19160
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 574

0

574

0

1072

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1278

0

1278

Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ Su Emülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Salih Karasu, Bayram Çetin , Ömer Said Toker
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415646
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2143

0

2143

Yayınlar

1

0

472

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1278

1

0

1278

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.