avatar
Osman Kılınççeker Prof. Dr. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 22 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 7
22 Yayın
13 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1035

0

1

293

0

1

361

Yayınlar

1

361

0

261

0

418

0

964

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 746

0

746

0

591

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2029

0

2029

0

1133

0

1157

1

1035

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1779

0

1779

TARA, TRAGAKANT VE AGAR AGAR GAMLARININ TAVUK KÖFTELERDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1289

0

1289

0

1134

0

1405

0

3488

Yayınlar

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 746

4

0

746

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2029

1

0

2029

1

0

1133

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1779

1

0

1779

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.