avatar
Seda Erik Dr. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
Yayın 2 Hakemlik 0
2 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

Popüler Yayınları

Probiyotik Kültür İle Üretilen Peynirler
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 6 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1398

0

6

1398

Yayınlar

Probiyotik Kültür İle Üretilen Peynirler
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ 6 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1398

6

1398

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.