avatar
Serkan Selli Prof. Dr. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 21 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 5
12 Yayın
21 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar: Songül Kesen , Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek, Serkan Selli
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8373

0

1

8373

Yayınlar

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1663

0

1663

0

1261

0

12737

ÜZÜM ÇEKİRDEK YAĞI ELDESİNDE KULLANILAN EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yazarlar: Onur Sevindik, Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9166

0

9166

Üzüm Çekirdeklerinin Temel Biyoaktif Bileşenleri
Yazarlar: Onur Sevindik, Serkan Selli
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7079

0

7079

Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar: Songül Kesen , Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek, Serkan Selli
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8373

1

8373

Yayınlar

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1663

4

0

1663

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.