Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 1957, Cilt: 4 Sayı: 03.04, 0 - 0, 01.01.1957
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734

Öz

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR

Yıl 1957, Cilt: 4 Sayı: 03.04, 0 - 0, 01.01.1957
https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734

Öz

heri memleketlerde et :muayenelerindeve bilhassa hasta, mecburi
kesime tabi tutulmuş hayvan etleri hakkında, kat'i hüküm verebilmek
için bakteriyolojik muayenelerle birlikte, pH tayini metotlarına müracaat edilmektedir.
Medeni :memleketler,kendileri için protein kaynağı olan hayvanların kesiminden sonra,etlerin geçirmiş olduğu pH durumlarını ve
buna tesir eden faktörleri, 1926senesinde araştırmalarla tesbit etmeğe başlamışlar ve halen~u konu üZerinde çalışmalara devam edilmektedir.
Yurdumuzda bu boşluğu kısmen olsun, doldurmak m_a~sadıile
bu konu üzerinde araştırmalar yapmağı faydalı ve uygun bulduk.

Kaynakça

  • Ankara Üniversitesi - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Veteriner Cerrahi
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Mehmet Karasoy

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1957
Yayımlandığı Sayı Yıl 1957Cilt: 4 Sayı: 03.04

Kaynak Göster

APA Karasoy, M. (1957). MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 4(03.04). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734
AMA Karasoy M. MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. Ocak 1957;4(03.04). doi:10.1501/Vetfak_0000001734
Chicago Karasoy, Mehmet. “MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA PH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4, sy. 03.04 (Ocak 1957). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734.
EndNote Karasoy M (01 Ocak 1957) MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4 03.04
IEEE M. Karasoy, “MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”, Ankara Univ Vet Fak Derg, c. 4, sy. 03.04, 1957, doi: 10.1501/Vetfak_0000001734.
ISNAD Karasoy, Mehmet. “MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA PH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4/03.04 (Ocak 1957). https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734.
JAMA Karasoy M. MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1957;4. doi:10.1501/Vetfak_0000001734.
MLA Karasoy, Mehmet. “MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA PH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR”. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 4, sy. 03.04, 1957, doi:10.1501/Vetfak_0000001734.
Vancouver Karasoy M. MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI’OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1957;4(03.04).