heri memleketlerde et :muayenelerindeve bilhassa hasta, mecburi
kesime tabi tutulmuş hayvan etleri hakkında, kat'i hüküm verebilmek
için bakteriyolojik muayenelerle birlikte, pH tayini metotlarına müracaat edilmektedir.
Medeni :memleketler,kendileri için protein kaynağı olan hayvanların kesiminden sonra,etlerin geçirmiş olduğu pH durumlarını ve
buna tesir eden faktörleri, 1926senesinde araştırmalarla tesbit etmeğe başlamışlar ve halen~u konu üZerinde çalışmalara devam edilmektedir.
Yurdumuzda bu boşluğu kısmen olsun, doldurmak m_a~sadıile
bu konu üzerinde araştırmalar yapmağı faydalı ve uygun bulduk.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Veteriner Cerrahi |
Bölüm | Araştırma Makalesi |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Ocak 1957 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1957Cilt: 4 Sayı: 03.04 |