heri memleketlerde et :muayenelerindeve bilhassa hasta, mecburi
kesime tabi tutulmuş hayvan etleri hakkında, kat'i hüküm verebilmek
için bakteriyolojik muayenelerle birlikte, pH tayini metotlarına müracaat edilmektedir.
Medeni :memleketler,kendileri için protein kaynağı olan hayvanların kesiminden sonra,etlerin geçirmiş olduğu pH durumlarını ve
buna tesir eden faktörleri, 1926senesinde araştırmalarla tesbit etmeğe başlamışlar ve halen~u konu üZerinde çalışmalara devam edilmektedir.
Yurdumuzda bu boşluğu kısmen olsun, doldurmak m_a~sadıile
bu konu üzerinde araştırmalar yapmağı faydalı ve uygun bulduk.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Veteriner Cerrahi |
Bölüm | Araştırma Makalesi |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Ocak 1957 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 1957Cilt: 4 Sayı: 03.04 |
Bibtex | @araştırma makalesi { auvfd820834, journal = {Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, issn = {1300-0861}, eissn = {1308-2817}, address = {}, publisher = {Ankara Üniversitesi}, year = {1957}, volume = {4}, number = {03.04}, pages = {0 - 0}, doi = {10.1501/Vetfak\_0000001734}, title = {MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR}, key = {cite}, author = {Karasoy, Mehmet} } |
APA | Karasoy, M. (1957). MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 4 (03.04) , 0-0 . DOI: 10.1501/Vetfak_0000001734 |
MLA | Karasoy, M. "MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR" . Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4 (1957 ): 0-0 <http://vetjournal.ankara.edu.tr/tr/pub/issue/57787/820834> |
Chicago | Karasoy, M. "MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4 (1957 ): 0-0 |
RIS | TY - JOUR T1 - MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR AU - MehmetKarasoy Y1 - 1957 PY - 1957 N1 - doi: 10.1501/Vetfak_0000001734 DO - 10.1501/Vetfak_0000001734 T2 - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 0 EP - 0 VL - 4 IS - 03.04 SN - 1300-0861-1308-2817 M3 - doi: 10.1501/Vetfak_0000001734 UR - https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734 Y2 - 2023 ER - |
EndNote | %0 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR %A Mehmet Karasoy %T MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR %D 1957 %J Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi %P 1300-0861-1308-2817 %V 4 %N 03.04 %R doi: 10.1501/Vetfak_0000001734 %U 10.1501/Vetfak_0000001734 |
ISNAD | Karasoy, Mehmet . "MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR". Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4 / 03.04 (Ocak 1957): 0-0 . https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001734 |
AMA | Karasoy M. MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Univ Vet Fak Derg. 1957; 4(03.04): 0-0. |
Vancouver | Karasoy M. MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 1957; 4(03.04): 0-0. |
IEEE | M. Karasoy , "MEMLEKETİMİZ SIĞIR VE KARAMAN KOYUNLARI ETLERİNDE KOLORİMETRİQUE MEI'OTLARLA pH DEĞERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 4, sayı. 03.04, ss. 0-0, Oca. 1957, doi:10.1501/Vetfak_0000001734 |